Julklapps hoppningen

I söndags så var jag i stallet kl,7 och började med att mocka till christy sen borstade jag honom sen var det dags för alva och angnes att hoppa dem hoppade 40 cm men sen var det min tur. och det gick bra det var ju två till som hoppade honom men då fjantade han sig och låssades vara rädd för ett hörn då blev dem också rädda dem hade även inte korta tyglar så han var då lite långsam och fick då inte riktig fram drivet men jaja så när jag skulle rida han fjantade han sig först men jag visade bara vem det är som betämer. Så gick det bra ibörjan trodde han även att han kunde vara bekväm av sig och lat men nej nej det ska vara fart men annars gick det vell bra men vid hinder fem hoppade han av lite konstig jag tappade balansen och sista hinder hoppade jag utan stigbyglar men han var sååå duktig för att ha gått tre rundor. Jag är endå nöjd då jag kom felfritt runt och fick en rosset. Lite besviken kanske då det blev konstig på slutet men är endå nöjd. Jag hoppade 60 då han gick två rundor innan ville hoppa högre men man måste också tänka på hästen.
 
 
 
 
Vet att jag har alldeles för långa tyglar och att mina tår pekar ut för mycket men det med tårna jobbar jag extremt mycket med haha.

 Ett litet bättre kort där jag också rider christy <3 
 
Älskar den fina underbara häst , Så sjukt duktig opp och även dressyr häst tycker det är lite synd att han ska gå som ridskole häst 
 
 
Kram vera 
Allmänt | | Kommentera |
Upp